Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès ha venut a l’empresa Caser bona part del seu negoci d’assegurances

Caixa Penedès ha establert una aliança amb Caser Seguros adreçada a potenciar el seu negoci d’assegurances de vida i pensions.

Aquesta aliança representarà per Caser Seguros ostentar una participació del 50% de les empreses Caixa Penedès Vida d’Assegurances i Reassegurances, i Caixa Penedès Pensions.<br />L’estructura operativa, la ubicació i l’organigrama d’aquestes dues empreses es mantenen gràcies al seu alt nivell d’eficiència. Caixa Penedès, que ha valorat tot el seu Grup Assegurador en més de 600 milions d’euros manté la propietat del 50% de les divisions de Vida i Pensions i el 100% de les altres tres empreses del grup: Caixa Penedès d’Assegurances Generals, Caixa Penedès Corredoria d’Assegurances,  i Caixa Penedès Operador Banca-Assegurances Vinculats. L’aliança establerta amb Caser Seguros també comporta un acord de distribució exclusiva mitjançant la xarxa d’oficines de Caixa Penedès. Caser Seguros és una companyia d’assegurances de contrastada solvència i amb més de 70 anys de trajectòria<br />en el mercat. A data d’avui el Grup Assegurador de Caixa Penedès compta amb més de 400.000 pòlisses i gestiona un patrimoni de més de 1.250 milions d’euros. Amb aquest acord Caixa Penedès a més de potenciar el negoci d’assegurances de vida i pensions, enforteix de manera notable els recursos propis de l’entitat. Caser, per la seva part, reforça el seu<br />lideratge en la distribució de Banca assegurances i intensifica la seva presència a Catalunya, zona geogràfica de singular rellevància per a la Companyia.<br />2010

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: