Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

37 associacions al Portal d’Entitats de SS

Des del maig de 2008 les entitats de Sant Sadurní disposen del Portal d’Entitats, una eina informàtica creada per la Diputació de Barcelona que dóna la possibilitat de difondre la tasca realitzada per entitats, associacions i fundacions.  

<p />

Durant la primera fase del projecte es van adherir 26 entitats però moltes altres s’han mostrat interessades i s’hi han volgut afegir. És per aquest motiu que durant el mes de novembre es va iniciar un nou curs de formació per donar a conèixer l’eina a noves entitats i un altre curs per reciclar els coneixements de les que ja formen part del portal. 

Així, actualment ja són 37 les entitats que formen part del Portal d’Entitats de la capital del cava.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: