Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una vintena de Castellers de Vilafranca se’n va cap a Xile

Aquesta tarda marxa cap a Xile una delegació dels Verds formada per 18 castellers. Bàsicament són el tronc de la torre de 7, acompanyats per el sots cap de colla, Toni Bach, i el president, Miquel Ferret.

Des de l’any 2008, quan van visitar Xile per primera vegada, els Castellers de Vilafranca mantenen molts lligams amb aquest país llatinoamericà i per això, han estat convidats a participar als actes de clausura del Fòrum de les Cultures de Valparaíso.  <br />El president dels Verds, Miquel Ferret, ha comentat als nostres micròfons el programa previst que no només inclou fer castells.
A Valparaíso hi actuaran el 3 i el 5 de desembre però també faran castells a Peñalolen i Lo Prado, acompanyats pels Castellers de Lo Prado.  <br /> 

Recordem que des de fa uns dies, dos veterans dels Verds, el Francesc Moreno i Josep Maria Mateu, es troben a terres xilenes per potenciar i per formar a les colles de Lo Prado i Cerro Navia.<br />Segons explica Ferret, ja han fet el 3 i el 4 de 6 net i els esperen per fer el pas cap als castells de 7 pisos. 

El viatge dels Castellers de Vilafranca a Xile acaba el 8 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: