Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un concert i films sobre la vinya i el vi inauguren la Mostra de Curtmetratges

Cine Club Vilafranca ha convidat el músic empordanès, Sanjosex, per donar la benvinguda a la XV Mostra de Curtmetratges de Vilafranca. El concert té lloc a les 12 d’aquesta nit, al cafè El Forat del Pany.

Carles Sanjosé presentarà en solitari i en format acústic el seu darrer treball, Al marge d’un camí, el més introspectiu, profund i madur de la seva discografia. Un disc on Sanjosex, es mira al mirall per redescobrir qui és i d’on ve; o millor dit qui som i d’on venim.  <br />Segons ha avançat a Ràdio Vilafranca, aquesta nit també tocarà temes antics i versions.
La Mostra pròpiament dita arrenca avui amb un el Tast de films sobre la vinya i el vi, organitzat amb la col·laboració de VINSEUM i emmarcat en el Dia Europeu de l’Enoturisme.  <br />Les sessions, que es fan avui i demà a les 8 del vespre a VINSEUM, volen ser un maridatge de cinema i vi per presentar alguns dels millors treballs audiovisuals sobre el món de l’enologia. <br />Són gratuïtes i inclouen una degustació de vi i cava al final de les projeccions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: