Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Carrillo, clau en la tornada d’Isabel Terraza

La cooperant catalana Isabel Terraza i el seu company, el mexicà Antonio Velázquez, han agraït al diputat gelidenc d’ERC la mediació en la seva tornada des d’Al-Aaiun on estaven amagats des de feia dies.

 

Els dos cooperants han comparegut en roda de premsa per explicar la greu situació als territoris ocupats pel Marroc. Durant deu dies han estat l’únic testimoni que ha fet arribar a l’exterior les imatges i les cròniques que hem seguit a les ràdios catalanes i a TV3.
<div></div>
<br />Isabel Terraza, veïna de La Jonquera, pertany a l’ONG Resistència Sahrauí, que vol difondre la situació als territoris controlats pel Marroc.

<br />Mentre han estat amagats a Al-Aaiun, ella i el seu company han estat sempre en contacte amb Miquel Carrillo pel fet de ser president de l’Intergrup per la Pau i la Llibertat al Sàhara del Parlament de Catalunya fins que li van demanar que fes alguna gestió, perquè des de l’ambaixada espanyola no els garantien una sortida segura.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: