Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pro Penedès i La Caixa signen un acord per impulsar un projecte de reinserció laboral de persones amb algun tipus de discapacitat

Per tercera vegada l’Obra social de La Caixa col·labora amb la Fundació Pro Penedès en el projecte INSERIM.

 

<div></div>
El que va començar sent una col·laboració bianual, aquest any s’ha fet per tercera vegada sense esperar a l’any que ve, tot i que el suport ha estat més petit que en les altres ocasions. <br />Com explica la gerent de la Fundació, Gemma Sivill, la crisi econòmica també ha fet que la situació es compliqui. Tot i això diu que les empreses han de complir un mínim per llei. Sivill també remarcava que aquest 2010 han incorporat el que ells anomenen TAS, el Treball amb suport, que consisteix amb que un psicòleg doni recolzament als treballadors inserits i que els acompanyi en la seva feina a l’empresa per tal que ni el treballador ni l’empresari es sentin sols en aquest projecte. <br />D’altra banda, el Director de l’Àrea de Negoci de la Caixa a l’Alt Penedès, Leandro Márquez, es mostra satisfet de poder seguir col·laborant amb aquest projecte i explica la tasca que fan amb la seva col·laboració.

El projecte INSERIM és un dels assoliments més importants de la Fundació Pro Penedès ja que compta amb la col·laboració dels 27 ajuntament de la comarca de l’Alt Penedès. En total l’obra social “La Caixa” ha destinat 7.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: