Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Herrera demana a Vilafranca un gir a l’esquerra davant de les retallades socials

El candidat a la presidència de la Generalitat per Iniciativa per Catalunya – Esquerra Unida i Alternativa Joan Herrera va visitar dijous Vilafranca del Penedès.

Herrera s’ha trobat amb els ecosocialistes penedesencs, inclòs el candidat comarcal Pep Anfruns, a les instal·lacions de l’antic INCAVI per reclamar que es desencalli el projecte de la residència de la gent gran. Segons Herrera, això no tira endavant per manca de voluntat política i, en aquest sentit, demana que hi hagi un gir a l’esquerra, també al Penedès, per potenciar les polítiques socials.Herrera ha dit també que les comarques penedesenques necessiten una millor connexió ferroviària.
El candidat a la presidència de la Generalitat per Iniciativa ha explicat que les eleccions del 28 de novembre són les primeres que es viuen en un context de crisi extrem i que això no ha de fer que la gent d’esquerres s’abstingui de votar. Tot i la resignació, segons Herrera, cal anar a votar per evitar més retallades socials, incloses les imposades des de l’Estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: