Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Minyons de Terrassa rubriquen la temporada del patrimoni de la humanitat carregant el tres de deu amb folre i manilles

Quan semblava que ja estava tot dit en aquesta magnífica temporada castellera, desprès de la gran trajectòria dels Castellers de Vilafranca amb el cinquè concurs de castells consecutiu i la torre de vuit sense folre descarregada i amb la declaració de la Unesco que es va conèixer la setmana passada, ahir els Minyons de Terrassa [...]

Quan semblava que ja estava tot dit en aquesta magnífica temporada castellera, desprès de la gran trajectòria dels Castellers de Vilafranca amb el cinquè concurs de castells consecutiu i la torre de vuit sense folre descarregada i amb la declaració de la Unesco que es va conèixer la setmana passada, ahir els Minyons de Terrassa van tornar a demostrar que també són una gran colla i van carregar el 3 de deu amb folre i manilles.
Després d’un primer peu i d’un intent desmuntat, els egarencs van tornar-hi encara amb més ganes. Malgrat que la construcció va ser bellugadissa la rapidesa de la canalla va permetre fer l’aleta just abans que el castell cedís. En segona ronda els Minyons van intentar el cinc de nou que va quedar lluny de carregar-se. Dues llenyes d’aquestes característiques van provocar que els de la camisa malva acabessin la diada amb el quatre de vuit i la torre de vuit amb folre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: