Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Partit dels Pensionistes en acció fa campanya a Vilafranca per remarcar la importància de les seves demandes

El president i cap de llista per Barcelona del Partit dels Pensionistes en Acció Agustí Soberano ha visitat Vilafranca acompanyat per la segona vicepresidenta, la vilafranquina Vicenta Layunta.

El partit ha volgut comunicar el seu programa electoral tot destacant que el col·lectiu que representa és, ara per ara, un dels més desfavorits, donades les recents retallades socials. Els candidats del Partit dels Pensionistes volen treballar per una adequació de les pensions contributives amb un mínim universal de 800 euros mensuals, un càlcul equitatiu de les jubilacions anticipades i prejubilacions obligades abans dels 65 anys sense cap penalització o l’equiparació de les pensions de jubilació al nivell dels països europeus més avançats, entre moltes altres qüestions.<br />El cap de llista per Barcelona creu que s’ha de remarcar la importància d’unes demandes que, un dia o altre, acabaran sent demandes de tothom i que la resta de partits només utilitzen per fer promeses falses quan fan campanya. Per això Soberano, tot i que es mostra prudent, voldria aconseguir la representació d’un o dos escons al Parlament de Catalunya.

Per la seva part, Vicenta Layunta es pronunciava en el mateix sentit que el cap de llista i parlava d’altres objectius com l’equiparació de les pensions de viduïtat o l’eliminació de l’IRPF a les pensions de la Seguretat Social.

Els integrants del partit també han aprofitat per criticar la poca presència que tenen als mitjans de comunicació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: