Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge, visita a Torre-Ramona

L’objectiu de l’itinerari, organitzat pel Patronat de Turisme de Subirats, és mostrar un dels nuclis medievals més desconeguts del nostre país i al mateix temps amb una història i patrimoni més interessant.

<p />

La visita comença a les 11 del matí al portal de l’església i té una durada de dues hores. El preu d’aquesta ruta guiada anomenada "Torre-Ramona: sorprenent i misteriosa" és de 5 euros per persona, els menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta i al final del recorregut s’oferirà una copa de cava per gentilesa de la Confraria del Cava. 

Les places són limitades i es poden comprar per Internet al web www.turismesubirats.com/blog i a les oficines del Patronat de Turisme de Subirats.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: