Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Contra la violència: una flor

El Pla per la Igualtat de l’Alt Penedès commemora el Dia Internacional contra la violència envers les dones

El Consell Comarcal i diversos ajuntaments de la comarca organitzen plegats un seguit d’actes amb motiu de la commemoració d’aquest dia internacional, que s’escau el 25 de novembre.<br />Es faran ofrenes florals a cada municipi, amb el lema "Contra la violència: una flor". Les persones que ho desitgin podran deixar la seva ofrena floral sobre un llaç blanc al terra del carrer davant de l’edifici dels ajuntaments participants.<br />A més, al llarg dels mesos de novembre i desembre hi haurà tallers sobre la identitat, les diferències de gènere, l’autoestima, l’autoconeixement i d’altres oberts a la participació tant de dones com homes. Els tallers són gratuïts, i els horaris i els dies es poden consultar al Servei d’Igualtat i Ciutadania del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.<br />Durant el mes de desembre es farà als instituts de secundària el taller "Co(m)viure", adreçar a alumnes de segon i tercer d’ESO sobre les diferències de gènere i potenciar l’autoestima.<br />Finalment hi ha obert un concurs de fotografia, amb el lema "les satisfaccions en clau femenina". El termini de presentació de les fotografies s’ha prorrogat fins el 3 de desembre. Les bases es poden consultar al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: