Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cisco Mallofré, Ràdio Vilafranca i PTV homentajats pels Castellers de Vilafranca

Més de 600 persones van assistir dissabte al sopar de la colla amb que tradicionalment els Castellers de Vilafranca tanquen temporada. Enguany ha servit per acomiadar i rememorar la millor temporada de la història, amb la td8 descarregada i el 5è Concurs de Castells consecutiu guanyat com a principals fites.

Al llarg de tota la vetllada es recorden les gestes aconseguides i es fan diversos reconeixements com els distintius Fidelitat Castellera que han recaigut en Cisco Mallofré que ha estat dècades parant tots els castells dels Verds a baixos i que deixa aquesta posició a causa de la salut, però continuarà com a casteller de camisa. <br />Emocionat, recordava que per les seves espatlles han pujat tots els castells dels Verds.
La colla també ha homenatjat Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió, com a hereva de Vilafranca Televisió, pels més de 25 anys donant suport als castells.

Els dos guardons castellers de soca-rel han estat per Pere Almirall, el Pere de Sant Quintí, que va entrar a la colla amb 5 anys i havia estat sots-cap de colla amb Lluís Esclassans. Segons ens deia se sent molt orgullós i amb ganes de continuar als Verds durant molts anys.  

L’alcalde de Vilafranca i expresident dels Verds també rebia un premi soca-rel. Pere Regull confessava que li deu molt a la colla.

La vetllada també va servir per fer un reconeixement a la canalla de la colla i per presentar l’himne dels Castellers de Vilafranca, Amunt Verds!, amb lletra de Ricard Rafecas i música de Lluís Giménez. El sopar va acabar amb un ball a càrrec del grup La Banda del Drac, obert a tot Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: