Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Artur Mas presideix una jornada sobre equilibri territorial a Vilafranca

L’objectiu de la jornada ha estat el d’analitzar i debatre les propostes que Convergència i Unió vol aplicar arreu del territori per assolir un equilibri com a país i poder fer front a la difícil situació actual.

Mas ha resumit els princpals objectius en quatre àmbits. El primer el de l’equilibri polític. En aquest tema ha deixat clar que no acceptaran cap proposta de llei electoral que modifiqui l’actual representació dels diferents territoris. Un altre dels àmbits d’equilibri territorial és el de l’actuvitat econòmica, i en aquest cas , Artur Mas ha criticat al tripartit per deixar perdre activitat, especialment fora de Barcelona. Els altres àmbits de treball per l’equilibri territorial són els de facilitar l’accés als serveis a tots els ciutadans de Catalunya i finalment teixir una xarxa d’infrastructures que cohesioni el territori. L’alcalde de Vilafranca ha donat la benvinguda als presents remarcant la satisfacció perquè CiU hagi celebrat una reunió per parlar de territori a Vilafranca, tot i lamentant la manca d’inversions al Penedès del govern actual. A la reunió, encapçalada pel líder de CiU, Artur Mas, també hi assistien els caps de llista de la Federació per Girona, Santi Vila, per Lleida, Albert Batalla, i per Tarragona, Josep Poblet, així com els primers membres de la llista per demarcacions.  La jornada i la roda de premsa han tingut lloc a l’Hotel Domo, de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: