Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Apostar per la innovació en el sector vitivinícola

El clúster vitivinícola català celebra a l’Àgora una sessió de treball per parlar de la innovació i avaluar i impulsar aliances empresarials

<p />

La sessió s’ha celebrat dimarts al matí al centre Àgora de Vilafranca, amb la participació d’unes vint-i-cinc empreses sempre relacionades d’alguna manera amb el món del vi que han pogut intercanviar idees i iniciatives que els permeten col·laborar. Com explica la regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, la idea era fer un taller per presentar projectes que puguin interessar a diverses empreses, buscant per tant la col·laboració.

El que es pretén és apostar per la innovació i per situar el Penedès i les empreses del sector en posicions més destacades. En la sessió hi ha participat tant representació dels elaboradors, de consultories i enginyeries, com empreses del sector de la publicitat per exemple, però sempre al voltant del món del vi. El principal objectiu és que sorgeixin idees que facilitin la col·laboració i que permetin també aprofitar els recursos.

La sessió ha permès intercanviar idees, i presentar projectes de futur que poden engrescar a més d’una empresa, de fet en base a quatre objectius, l’eficiència energètica, l’eficiència productiva i logística, l’enoturisme i el reposicionament de la marca Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: