Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Adjudicació de 14 pisos de lloguer al barri de La Triola

Ubicats a l’avinguda Francesc Macià de Sant Sadurní, els pisos de protecció oficial han quedat lliures i hi ha 10 habitatges de dues habitacions; tres habitatges d’un sol dormitori i un darrer habitatge adaptat que disposa d’espai per a dues persones.

 

Aquest habitatge s’adjudicarà a una persona que pugui acreditar una mobilitat reduïda i la necessitat de viure en un pis adaptat. El lloguer de tots aquests habitatges tindrà un termini de temps limitat. 
<div></div>
Les sol·licituds per accedir a un d’aquests habitatges s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Sadurní, del 22 de novembre al 17 de desembre. Per a més informació, es pot contactar amb aquesta oficina al telèfon 93 891 03 25.

Entre els sol·licitants que compleixin els requisits, ADIGSA atorgarà els habitatges a través d’un sorteig que es farà a l’Ajuntament en una data que ja serà anunciada en el seu moment. Les persones que no obtingut cap pis quedaran en una llista d’espera per quan es produeixin futures baixes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: