Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Visites comentades a exposicions

Aquest mes d’octubre el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ofereix visites comentades i tallers a les exposicions de la Sala dels Trinitaris i la Capella de Sant Joan.

D’una banda, a l’exposició que en aquests moments hi ha a la Sala dels Trinitaris, "Les maculatures de Tharrats" pot ser visitada i coneguda amb un grau de profunditat més gran el diumenge 17 d’octubre tot realitzant el taller adreçat al públic familiar. Per participar en aquest taller és necessària la inscripció prèvia trucant al 93 890 04 59, donat que, tot i que l’activitat és gratuïta, les places són limitades. Per altra banda, donat l’èxit de públic que en aquests moments està tenint l’exposició "Personatges" d’Amadeu Ferré que es podrà visitar a la Capella de Sant Joan fins al 12 d’octubre, el mateix artista s’ha ofert per a fer una visita comentada al públic en general aquest diumenge, a 2/4 d’1 del migdia. L’exposició "Personatges" recull 22 dissenys de vestuaris d’Amadeu Ferré que ens mostren la seva creació del vestuari de  personatges del teatre més clàssic com  la Julieta, el  Faust o La Traviata, com d’altres personatges de la mitologia clàssica com Medea o Salomé.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: