Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santi Borrell presenta el seu llibre a Sant Sadurní

El llibre de poesia ‘Els dies a les mans’, del sadurninenc Santi Borrell, es presenta aquest divendres a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.

El poeta sadurninenc Santi Borrell presenta aquest divendres a les 8 del vespre el seu primer poemari, "Els dies a les mans", a la Biblioteca Municipal. El llibre ha estat publicat per Edicions de Pedra, una editorial d’autor promoguda pel mateix Santi Borrell. La presentació anirà a càrrec d’Anna Ruiz, professora de Literatura Catalana, i després l’autor llegirà alguns dels poemes del llibre. El llibre es pot adquirir a les la llibreria JEPI de Sant Sadurní, a més d’altres llibreries de Vilafranca, Vic i Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: