Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Rabbani presenta Maternidad y trabajo, conflictos por resolver

Publicat per l’editorial Icària, el llibre aborda els canvis que la incorporació de la dona al mercat laboral ha comportat a dos àmbits: la família i l’entorn professional.

La conciliació de la maternitat i la feina es tradueix en modificacions importants en l’estructura i els rols de gènere i comporta que en el si de la parella esclati l’anomenat conflicte de rols.
Tot i que Rabanni reconeix que en matèria de polítiques d’igualtat s’ha avançat molt, diu que queda un llarg camí per recórrer i en les properes dècades ens haurem d’esforçar per construir un nou marc d’interacció de la parella que permeti unes relacions més sanes i satisfactòries davant els reptes professionals i socials. Rosa Rabanni confia que els seus néts puguin abordar aquests reptes amb criteris de sentit comú.

La presentació del llibre de la vilafranquina Rosa Rabbani, doctora en psicologia i premi a la recerca Equitat-Diferència entre homes i dones de l’Institut Català de la Dona, tenia lloc dijous a la Torras i Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: