Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nou curs del projecte "Parelles tecnològiques" a Vilafranca

La Regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca torna a encetar un nou curs del projecte "Parelles tecnològiques". Aquest projecte té l’objectiu que els joves puguin ensenyar a les persones grans unes certes habilitats en l’àmbit de la informàtica i la telefonia mòbil i a la vegada les persones grans pugui fer entendre als joves el món dels avis i les àvies.

"Parelles tecnològiques" ha estat triat per la Universitat de Vic per formar ser exposat en un màster sobre envelliment actiu, i en ell s’hi combinen l’envelliment actiu, el voluntariat, l’intercanvi intergeneracional i l’intercanvi intercultural.<br />Hi poden participar totes les persones que tinguin domini sobre les noves tecnologies (Internet i telefonia mòbil) i no sobrepassin els 40 anys, per fer de transmissores dels seus coneixements als avis i àvies. Pel que fa a la gent gran, hi poden participar totes les persones que disposin del carnet blanc i que vulguin aprendre sobre noves tecnologies, a més d’intercanviar la seva experiència de vida amb persones més joves.<br />El període d’inscriure’s no té data límit i està permanentment obert. Per fer-ho cal adreçar-se a la seu de la regidoria, al carrer de Vidal número 3, de 10 del matí a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: