Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 300 alumnes s’han format en educació viària

El pavelló de la Gamba s’ha convertit aquesta setmana en un parc infantil de trànsit. Alumnes de quart de primària de 8 escoles de la Vila han complementat les sessions teòriques que els agents de la Policia Local fan a les aules.

L’agent Oscar Rodríguez explica aquesta doble vessant de la formació que reben els infants.
La iniciativa és fruit d’un conveni de col·laboració signat entre la Policia Local i el Servei Català del Trànsit i forma part d’un programa d’educació viària, al qual Vilafranca s’ha adherit per primera vegada.<br />L’objectiu, segons Albert Jarne del Servei Català de Trànsit, és ensenyar als escolars, d’una manera pràctica i atractiva, la varietat de conductes segures i de risc que es poden mostrar per la vila.

Durant quatre dies, els infants han passat una estona en aquest parc on han après a circular a peu i en bicicleta.<br />Així, els nens i nenes han anat en bici amb el preceptiu casc i sota la mirada atenta dels agents de la Policia Local i han fet altres accions tan senzilles com creuar un pas de vianants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: