Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IEP fa una excursió a peu pel Penedès

Aquest diumenge fan una caminada al poble en ruïnes de Selma.

 

La caminada sortirà de davant de l’església de Sant Cristòfol del Pla de Manlleu, a les 9, per seguir l’antic camí que porta al castell i al poble i del qual només queda en peu el campanar i els murs de l’església. L’esmorzar es farà on hi havia l’era i en acabar, historiadors locals explicaran com era la vida a Selma quan era un Priorat de la Ordre del temple i posteriorment, de l’Ordre del l’hospital, així com també episodis de les guerres carlines.  Tot seguit se seguirà l’antiga carrerada per la "Coma de la Campanera" fins a la capella romànica de Sant Miquel.
<div></div>
L’excursió s’acabarà al Pla de Manlleu on, per refer-se de la caminada, es convida a tothom a tastar el nou Vi d’Alçada.

La durada total de la caminada és de 4 hores, sempre per camins planers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: