Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La xarcuteria Cal Valls de Vilafranca rep una distinció de la Cambra de Comerç pels seus 125 anys d’història

Cal Valls és un establiment més que centenari que ahir tornava a rebre el guardó de la Cambra de Comerç de Barcelona en la celebració del Dia de la Cambra.

La xarcuteria vilafranquina arriba ja als 125 anys d’història i, per tant, és una de les empreses amb més anys al darrere de les distingides per la Cambra. Salvador Valls, propietari de l’establiment, parlava del moment actual, marcat per la crisi, tot destacant que les coses han de canviar un dia o un altre. Per la seva part, el fill del propietari apuntava que és la seva responsabilitat continuar amb el negoci malgrat que els temps siguin complicats.

La Cambra de Comerç de Barcelona va distingir unes dues-centes empreses de fins a 200 anys d’antiguitat. <br />Entre les empreses distingides n’hi havia més, de vilafranquines i penedesenques, com les bodegues J. Trias o les Caves Parés Baltà, en la categoria dels 75 anys, i les Bodegues Pinord, que celebren els cinquanta anys d’existència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: