Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La dansa-teatre ha obert la K-Poetika

A El cos de la paraula, Carlos Roó dirigeix una colla d’actors, actrius, poetes i ballarins que van dient la seva oració al voltant de la imatge literària del cos a partir del llenguatge de la dansa-teatre.

Tots ells van ocupar el Claustre de Sant Francesc, divendres al vespre, i van mostrar primer el moviment dels cossos i després, la paraula. Tot plegat revestit d’una gran austeritat per aconseguir fer ressonar les vibracions de cada intèrpret individualment i en conjunt. <br />
Aquesta performance neix a partir de la paraula feta carn, sexe i mística i s’alimenta de textos d’artistes de la paraula com Papasseit, Maria Mercè Marçal o Sílvia Plath.

El cos de la paraula ha obert la K Poetika que en el nou format consta de 3 úniques accions. La propera tindrà lloc aquest dissabte, al Consell Regulador del Cava, amb Vicent Alonso i Joan Fontcuberta, traductors al català de Michel de Montaigne i Stefan Zweig.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: