Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP vol que l’ajuntament rebutgi la visita papal

L’esquerra independentista vilafranquina es vol afegir a les campanyes que diversos moviments socials estan fent contra la visita del Papa a Barcelona i la CUP presentarà, en el proper ple municipal, una moció per tal que l’Ajuntament de Vilafranca rebutgi públicament la visita del Papa. <br />

La CUP vol que l’Ajuntament es posicioni públicament contra les aportacions públiques que realitzen l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i el govern de l’Estat espanyol davant de la visita papal. I en aquest sentit, volen que l’Ajuntament els insti a retirar qualsevol aportació econòmica relacionada amb aquesta visita.  <br /> <br />Des de l’esquerra independentista també fan una crida a participar als actes i mostres de rebuig a la visita papal i s’afegeixen a la campanya ‘Deixem-nos d’hòsties! Jo no t’espero!’ .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: