Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Laporta ha signat un compromís per la defensa de la Vegueria del Penedès

Ahir a la nit va tenir lloc al Casal de Vilafranca l’acte de presentació pública de Solidaritat Catalana per a la Independència al Penedès amb la presència dels seus màxims dirigents.

L’arribada de l’expresident del Barça, Joan Laporta, va generar molta expectació i ja a la rambla de Nostra Senyora l’estava esperant una bona colla de gent i també els representants de Solidaritat a l’Alt Penedès. <br />Abans d’iniciar els parlaments es va oferir una roda de premsa en la que Laporta va exposar el principal motiu de la seva participació a les eleccions del 28 de novembre. La declaració de la independència de Catalunya.
D’altra banda l’acte va servir també per escenificar el compromís de Laporta amb la vegueria del Penedès. Això sí, com va dir, abans de la vegueria s’ha d’aconseguir la independència.

Joan Laporta, Alfons López Tena, i Uriel Bertran van signar un document de compromís, al costat de Fèlix Simón. Simón, que havia estat president de la Plataforma per una Vegueria Pròpia va llegir en veu alta el document.

Joan Laporta apunta també que l’aposta de Solidaritat Catalana és per regenerar la classe política actual, que va qualificar d’incompetent per haver portat al país a la crisi més gran de la seva història.<br />Alfons López Tena i Uriel Bertran també van participar de l’acte amb parlaments, i entre d’altres aspectes van ressaltar que només amb la independència Catalunya serà el quart estat més ric de la Unió Europea, rellançant l’economia i creant milers de llocs de treball, posant fi a l’espoli fiscal de 22 mil milions d’euros que cada any Espanya pren a catalunya.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: