Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposició sobre "Mercats sostenibles" a Vilafranca

L’Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació, amb la col·laboració del Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca, porta a Vilafranca l’exposició: "Els mercats són una altra història: mercats sostenibles", amb l’objectiu d’impulsar polítiques de sostenibilitat als Mercats Municipals.

Aquesta exposició parteix d’un estudi realitzat per la Diputació de Barcelona que analitza de forma comparativa els vectors ambientals de consum d’energia i generació de residus d’envasos en la compra als mercats municipals i a grans superfícies comercials. Les dades mostren un consum energètic inferior de generació de residus i d’impacte ambiental per part dels mercats respecte a les grans superfícies comercials.<br />Aquesta exposició es podrà visitar al Mercat de la Pelegrina del 18 al 30 d’octubre i al Mercat de la Carn del 2 al 14 de novembre, en els horaris d’obertura dels mercats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: