Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 90 integrants de la Jove Xiquets de Vilafranca ja tenen camisa

El lliurament de les camises tenia lloc divendres passat, en un acte que la colla va dissenyar amb cura perquè fos especial i emotiu.

Els 90 socis de la nova colla vilafranquina omplien una de les sales de l’Escorxador, on els membres de la junta van anar cridant els noms de tots els inscrits en torns de set persones i els van anar lliurant en mà la camisa blau cel distintiva de la colla. Tampoc faltava la preceptiva fotografia que immortalitzava el moment.<br />La presidenta de la Jove Xiquets de Vilafranca, Montse Vallés, destaca la importància que han volgut donar a l’acte.
En total, es van lliurar 94 camises, una vintena a canalla, i la intenció és que aquest format de lliurament de camises es repeteixi periòdicament.<br />La camisa de la nova colla castellera vilafranquina és blau cel amb l’escut de la colla al pit.<br />Dissabte, els castellers de la Jove Xiquets de Vilafranca ja van estrenar les camises en un assaig-actuació intern, en una masia penedesenca. Van fer proves de quatre i tres de set i també van descarregar dos castells sencers: un pilar de quatre caminant i un tres de sis.

Quant a la primera sortida prevista pel 7 de novembre, la presidenta de la Jove Xiquets de Vilafranca diu que en tenen moltes ganes. Per al seu debut treballen el 3 i el 4 de sis i la torre de 6.<br />Mentrestant, la colla continua els assaigs al Pati de l’Escorxador els dimecres, a dos quarts de 9 del vespre, i els divendres, a dos quarts de 10 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: