Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 7 de novembre la Colla Jove Xiquets de Vilafranca vol fer la seva primera actuació a plaça

Aquest divendres, a 2/4 de 9 del vespre a l’Escorxador, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca farà un acte especial de lliurament de les primeres camises de la colla a tots els seus socis i sòcies castellers.

Actualment, la base de dades de la colla consta de 75 inscrits que ja esperen tenir a les mans una camisa que encara no s’ha vist a plaça i que, recordem, és de color blau cel en un teixit anomenat oxford i de tall tradicional.<br />El lliurament tindrà lloc a l’Escorxador, abans de l’assaig de divendres, i anirà acompanyat d’un assaig especial amb camisa l’endemà dissabte dia 9 al migdia, en una masia penedesenca, on també s’hi farà un dinar per a tothom. En aquest assaig especial de sortida es faran castells sencers i altres proves amb pinya, sobretot encarades a la primera actuació a plaça que serà, segons anuncia la Junta de la colla, el proper diumenge 7 de novembre al migdia a Vilafranca.<br />Els assajos al Pati de l’Escorxador continuen cada dimecres a 2/4 de 9 del vespre fins a les 10 i cada divendres de 2/4 de 10 del vespre a 2/4 de 12 de la nit. <br />D’altra banda, la colla ha fet butlletes de loteria per al sorteig de Nadal amb el número 44.297, que es posen a la venda aquest mateix divendres amb butlletes de 5 euros. Es podran trobar a la venda en alguns comerços de Vilafranca i comarca i també a l’Escorxador, en horari d’assajos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: