Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 3 de 9 amb folre a Montserrat

Els Castellers de Vilafranca actuaran a Montserrat per la Romeria, amb la intenció de fer el 3 de 9 amb folre, i preprart ja la diada de Tots Sants

<p />

<br />Els verds actuaran a Montserrat amb el cap posat ja en l’actuació de Tots Sants. Com comenta el cap de colla dels Castellers, David Miret, la voluntat és apostar per construccions com el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8, amb la qual cosa la diada de Montserrat és important.

Miret explica que aquesta actuació serà important també per el fet que ha de ser una pedra de toc important de cara a la darrera actuació destacada de la temporada, l’1 de novembre per Tots Sants. Els Verds estan preparant construccions importants, com ara la torre de 8 neta que ja han estat assajant i que van portar a plaça el passat concurs de Tarragona, Tot i així es plantegen Tots Sants amb tranquil·litat.

En l’actuació d’aquest diumenge els castellers de Vilafranca compartiran plaça amb els Xicots de Vilafranca, i també amb els Moixigangers d’Igualada i els Castellers d’Esparraguera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: