Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen dues persones a Vilafranca per robatori a l’interior de vehicles

Aquest diumenge, gràcies a la col·laboració ciutadana, la Policia Local de Vilafranca va practicar la detenció de dues persones per haver comès dos presumptes delictes de robatori amb força a l’interior de dos vehicles.

<br />Els fets van produir-se al migdia, quan una trucada telefònica, rebuda a les dependències de la Policia Local, va donar la descripció acurada de dos individus que havien trencat els vidres de dos vehicles estacionats al barri de la Barceloneta i havien robat en el seu interior. Des de la Sala de Coordinació Operativa es va comissionar una patrulla la qual va localitzar dos individus al barri del Molí d’en Rovira que coincidien plenament amb la descripció dels presumptes autors dels fets. Els agents van requerir els individus i després d’identificar-los van comprovar que entre les seves pertinences portaven objectes que podrien provenir dels presumptes robatoris. Davant d’aquests fets els agents van recuperar tots els objectes sostrets i van practicar la detenció de les persones implicades. Tenen 55 i 56 anys, resideixen a Barcelona i responen a les inicials de J.E.B. i F.P.R.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: