Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Activitats als casals d’avis d’Olèrdola

Aquesta tardor, els casals d’avis de Moja i de Sant Pere Molanta mantenen un elevat nivell d’activitat. 

<p />

Demà, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, comença un taller d’entrenament de la memòria al Casal d’Avis de Moja.  <br />També han començat els tallers de manualitats a Moja, els dijous, i a Sant Pere Molanta, els dimarts. Aquest és el primer curs que aquesta activitat també es programa a Sant Pere.

Al novembre, per primera vegada, impartiran un curs d’iniciació a la informàtica, centrat en Internet i word bàsic, per adults i gent gran al casal de Moja. Seran 5 divendres al matí, a partir del 12 de novembre, i les inscripcions es poden fer al mateix casal i a l’ajuntament. Té un cost de 19 euros i 15 pels empadronats al municipi.

D’altra banda també s’han programat dues xerrades sobre seguretat ciutadana a càrrec dels vigilants municipals. El dia 17 de novembre al casal de Sant Pere Molanta i el 24 al casal de Moja, a les 5 de la tarda.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: