Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1.200 persones passen per Vilafranca per participar a les Juguem 2010

La tercera edició de les jornades lúdiques del Penedès ha acomplert els objectius que s’havien fixat els organitzadors amb la participació de 1.200 persones aproximadament.

Tot i que la franja d’edat més nombrosa és la que va dels 16 fins als 35 anys, també s’ha assolit un públic heterogeni, amb famílies, infants i gent més gran.<br />Les Juguem 2010 tenien lloc durant tot el cap de setmana a la zona esportiva i permetien que el públic provés jocs diversos com jocs de taula, de rol, wargames, nerf, jocs esportius i, fins i tot, com a novetat, una sessió de rol en viu.<br />El funcionament de les jornades s’havia modificat aquest any per a permetre més facilitat de participació. <br />Les jornades estan funcionant cada any millor des que el 2008 es van posar en marxa amb la participació de 400 aficionats. Per als organitzadors, el boca orella i les xarxes socials han influït clarament en l’èxit de les jornades.
Les Juguem! 2010 estan organitzades per sis persones que formen part de les associacions ADALT i La Casa dels Estranys i compten amb una vintena de col·laboradors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: