Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV emet el Concurs de Castells de Tarragona en directe

Penedès TV emetrà aquest any el Concurs de Castells de Tarragona íntegrament i en directe, sent la primera televisió a fer-ho en tota la història del concurs.

Des de fa 10 anys, Penedès TV, emet la retransmissió del concurs de castells. L’aleshores Vilafranca TV l’any 2000 va iniciar les retransmissions però davant la dificultat tècnica que poder-lo oferir en directe, s’enregistrava integralment i, un cop finalitzat, es portava a Vilafranca i s’emetia per la tarda. Aquest 2010 Penedès TV fa un pas més en la seva oferta i , mitjançant una connexió via satèl·lit,  oferirà la retransmissió íntegra i en directe, sent la primera vegada a la història del Concurs de Castells de Tarragona que una televisió faci aquesta retransmissió. El director de l’emissora, Josep Alsina, assenyala la importància d’aquest esdeveniment. La reducció del nombre d’entrades que s’han posat a la venda per anar a veure la 23ena edició del Concurs de Castells de Tarragona va generar en cert enrenou i preocupació aquesta setmana entre els afeccionats penedesencs. Aquells que s’hagin quedat sense entrada i la resta d’afeccionats podran viure’l en el mateix moment que s’estan fent els castells. Penedès TV desplaça dues unitats mòbils a la plaça de braus tarragonina, amb l’equip d’edició i tres càmeres. La retransmissió anirà a càrrec del cronista casteller de Ràdio Vilafranca, Pep Ribes, acompanyat amb els comentaris tècnics d’Efren García i entrevistes a peu de plaça amb Ernest Gili. Com és costum Ràdio Vilafranca també oferirà la retransmissió en directe des de Tarragona i d’altra banda cal recordar que els afeccionats castellers de qualssevol lloc de Catalunya i d’arreu del món podran seguir també l’evolució del concurs en directe mitjançant la pàgina web de <a href="undefined">www.rtvvilafranca.cat</a> amb els serveis de ràdio i de tele on-line. L’endemà, el dilluns 4 d’octubre, la Xarxa de Televisions Locals distribuirà  un resum de 50 minuts del concurs, produït per Penedès TV i que serà emès per les emissores associades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: