Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Vuelta a Espanya passa per Vilafranca

La Vuelta Ciclista a Espanya 2010 va passar ahir a la tarda i avui dimecres per Vilafranca del Penedès i comarca.

Concretament, la desena etapa, la d’ahir, sortia de Tarragona i acabava a Vilanova i la Geltrú, amb un recorregut de més de 175 quilòmetres que ha passat pels municipis penedesencs de Pontons, Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca i Vilafranca del Penedès. A la capital de l’Alt Penedès han arribat a tres quarts de quatre de la tarda, tal com estava previst, però el recorregut variava del que s’apuntava al web oficial de la Vuelta. En arribar per la carretera de Sant Martí a la rotonda de la FECA, els ciclistes ja giraven en direcció a l’avinguda del Pla del Diable. Els aficionats que volien veure el pas dels ciclistes se situaven per aquesta zona i hi havia molts i molt diversos perfils.
I, a banda d’aficionats al ciclisme, també hi havia gent que senzillament sentia curiositat per un esdeveniment que feia anys que no passava per la comarca. És el cas de la Judith Farré i la seva família. A ella ja li estava bé que la vuelta passés per l’exterior de la vila.

Pel que fa a l’onzena etapa, la d’avui, amb un recorregut d’uns 208 quilòmetres entre Vilanova i la Geltrú i Andorra, també té previst travessar Vilafranca. Concretament, entre les 12 i dos quarts d’una, els ciclistes arribaran per la N340 des de Vilanova i la Geltrú i travessaran el Pont Nou per dirigir-se a l’avinguda de la Pelegrina. Recorreran aquesta avinguda fins a la rotonda amb la carretera d’Igualada i continuaran per la C15 en direcció a Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: