Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Govern atorga un préstec a COVIDES per al seu reequilibri financer

<br />El Govern català ha aprovat aquesta setmana l’Acord pel qual autoritza l’Institut Català del Crèdit Agrari per a què concedeixi un préstec a la cooperativa Covides de Vilafranca.

L’import màxim és de 2.650.000 euros amb la finalitat de reequilibrar financerament la societat. Aquesta actuació serà cofinançada mitjançant un segon préstec atorgat per Caja Madrid, amb el mateix import i finalitat. <br />
El préstec es concedirà a un termini màxim de 15 anys, sense carència d’amortització de capital i a un tipus d’interès igual a l’EURIBOR a un any més 3 punts percentuals. La resta de les condicions financeres es determinaran de mutu acord entre Caja Madrid i l’Institut Català del Crèdit que establirà les garanties necessàries per finançar el préstec.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: