Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Setze balls de la FM, els Xicots i els Falcons participaran en l’homenatge a Barrera

L’homenatge a Lluís Barrera comptarà amb la participació de 16 balls de Festa Major, els Xicots i Falcons de Vilafranca i els Arreglepats de la UB

L’acte començarà a les 5 de la tarda a la plaça Mila i Fontanals amb activitats per la canalla, com una gimcana i l’espectacle de la companyia de pallassos, parella 2 . Cap a les 7 de la tarda, 16 balls de festa major, els xicots i falcons de Vilafranca, i la colla d’arreplegats de la Zona Universitària entraran en aquesta mateixa plaça en cercavila, faran un ball parat i acabaran amb una actuació conjunta. D’aquest bloc folclòric, els balls que hi participaran són els Diables, els Nans, els Capgrossos, les Cotonines, el Ball dels Malcasats, els Pastorets, el Ball Pla, els Figuetaires, el Ball de les Gitanes, un grup d’exgitanes, la Moixiganga, els Bastoners, un grup d’exbastoners, les Panderetes, els Panderos de Vilafranca i els Panderos de Sant Pere Riudebitlles. Val a dir que els altres balls, així com els Castellers de Vilafranca, han manifestat la seva impossibilitat de ser-hi. L’homenatge a Lluís Barrera acabarà ben entrada la nit, amb un concert on hi participaran els grups Joan Rovira Acustik, Oktopotulos i Derrumband. Al llarg de tota la tarda i vespre es projectarà, a la sala d’assaig dels Xicots, un audiovisual amb fotografies del Lluís, que han fet arribar els seus amics. Els organitzadors agraeixen a entitats i grups i aquelles empreses de la comarca que han col·laborat, de manera desinteressada, per fer possible aquest acte, de dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: