Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’esquerra Independentista de Vilafranca torna a organitzar la Festa Major Popular

<p />La festa es reivindica com un espai de denúncia social i els actes començaran ja el dia 26 amb un concert antirepressiu, tot i que no s’instal·laran a la plaça de l’Oli fins al dia 28.

 

Des d’aquest moment i fins al dia 30, organitzaran diversos actes tant festius com culturals i musicals. I aquest any, a més, tornaran a organitzar l’esmorzar popular per als balladors del dia 29. <br />Però la festa Popularpersegueix uns objectius determinats com són reivindicar que encara hi ha moltes causes pendents, encara que estem en temps de festa, i que no per això, s’han d’oblidar.

Aquest any, també com a novetat, han editat un programa on s’especifiquen tots els actes i que estarà disponible a diversos lloc de Vilafranca, tot i que també es pot consultar al blog de la festa popular a l’adreça: <a href="http://www.fmvilafranca.blogspot.com">www.fmvilafranca.blogspot.com</a>.

 <br />A més, sembla que la Festa Popular tindrà continuitat els propers anys, i és que acaben de signar un conveni amb l’Ajuntament perquè així sigui. Un petit exemple dels actes més destacats és el concert dels grups Les Absentes i la Xaranga Punk, que actuaran el dia 27 a la plaça de l’Oli, o la festa amb els penedesencs  PD Blue Monday del diumenge 29,entre d’altres. A banda, també conviden a tothom a penjar l’estelada al balcó durant els dies de la Festa. <br />Com sempre, els preus de la barraca seran populars.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: