Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diada castellera de Sant Fèlix al facebook i al twitter

RTV Vilafranca està emetent en directe la diada castellera de Sant Fèlix a través de Penedès TV (canal 30 TDT), Ràdio Vilafranca (90.1 FM) i per <a target="_self" href="tv-directe.html">internet</a> (www.rtvvilafranca.com).

A més, aquest any també està fent el seguiment a través del <a target="_self" href="http://www.twitter.com/rtvvilafranca">Twitter</a> ( www.twitter.com/rtvvilafranca ) i el <a target="_self" href="http://www.facebook.com/rtvvilafranca">Facebook</a> ( www.facebook.com/rtvvilafranca ).

La diada castellera de Sant Fèlix ha estat seguida per un miler de persones en directe per Penedès Televisió on line

La informació castellera ha estat actualitzada en tot moment a través de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió. Els dos mitjans han seguit la diada de Sant Fèlix en directe. Però les noves tecnologies també han tingut un pes important. La diada es podia seguir també en directe a través de la televisió on line i, de fet, s’ha registrat a l’entorn del miler d’usuaris.<br />Ràdio Vilafranca i Penedès televisió també han actualitzat les dades de forma constant a través del Facebook, amb informació en directe en format text i els vídeos dels castells que s’anaven fent un per un. A través del twitter també s’ha pogut seguir la diada en directe.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: