Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla Jove Xiquets de Vilafranca es presentarà la propera tardor

La colla Jove Xiquets de Vilafranca està incorporant nous membres i confia que a la tardor es doni a conèixer amb un acte públic que estan programant.

La Montse Vallès és la presidenta de la colla Jove Xiquets de Vilafranca. L’Alber Hill, n’és el cap de colla. En Manel Cantón, el secretari tècnic i en Manel Trias, el cap de pinyes. Els quatre han participat a la primera entrevista que han concedit als mitjans de comunicació d’ençà que van presentar la nova colla el 13 de maig passat. A Ràdio Vilafranca han explicat les darreres novetats. Tot i que algunes especulacions apuntaven a la seva presència al llarg d’aquesta festa major, els responsables han explicat que finalment no serà possible ni tan sols plantar-hi algun pilar a l’entrada de Sant Fèlix. De cara al mes d’octubre, es preveu ja la presentació castellera de l’entitat. Serà amb un seguit d’actes en un dia que esperen que sigui sonat. La intenció que tenen i han defensat des que s’han donat a conèixer és sortir a plaça amb un o dos castells de set, com a mínim. I és amb aquest horitzó que treballen en aquests moments. La colla Jove Xiquets de Vilafranca fa una crida a tothom qui hi vulgui prendre part a atansar-se als assaigs que des de principis de juny fan cada divendres al pati de l’Escorxador, a dos quarts de deu del vespre.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: