Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja s’ha presentat el programa de la Festa Major

Cada programa és diferent i permet que tothom el pugui anar completant dia a dia.

El local del Zig-Zag al carrer de la Font ha quedat petit per acollir tota la gent que volia veure com serà el programa d’aquest 2010. Un programa que, com la resta d’elements de la Festa Major, ha estat ideat per l’estudi Ladyssenyadora. Un dels objectiu d’aquest any era que fos pràctic i senzill, a banda d’altres aspectes que el diferencien d’anys anteriors.
El programa estarà dividit en 3 parts. Abans, durant i després de la Festa Major. Per això, una altra de les novetats, és que un cop acabi la festa, aproximadament a mitjan del mes d’octubre, tots els qui hagin adquirit el programa podran recollir una sèrie de fotografies de la Festa Major d’aquest any, que serviran per completar el programa. Només caldrà conservar una butlleta que d’adjunta. Precisament, un dels altres objectius és que totes les fotos que apareixen al programa fossin del 2010, i no es fessin servir fotografies de l’any passat. <br />Com dèiem, però, la novetat més destacada d’aquest any és que no hi haurà 2 programes iguals.

A més, el programa també reserva una part perquè cadascú pugui anotar les seves vivències a mesura que avança la festa. Així, per exemple, hi ha un espai reservat per anotar si la tronada ha estat prou forta o no, o quins castells s’han carregat i descarregat per la diada de Sant Fèlix. <br />Pel que fa als administradors, estan satisfets perquè creuen que s’ha complert el seu objectiu, és a dir, fer  que el programa sigui per tothom tal i com diu el lema d’aquest any “Tots som i tots fem la Festa”.

D’altra banda, aquest any també s’ha volgut donar protagonisme a tots aquells que fan possible la festa participant als diferents balls. Per això, al principi hi ha unes fotografies dels balladors on hi apareixen els noms i cognoms de cadascú. Al programa també hi apareixen els administradors i fotografies panoràmiques de diversos lloc de Vilafranca en hores puntes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: