Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El penedesenc Jordi Llavina subsituirà Joan Solà com a pregoner de la Festa Major d’aquest 2010

Fa tot just 10 dies que Joan Solà, al·legant problemes de salut,  va anunciar als administradors  que finalment no podria fer el pregó d’aquest 2010.

La notícia arriba a poques setmanes de la Festa Major i, per tant, han hagut de trobar una alternativa el més aviat possible. El seu substitut serà l’escriptor penedesenc Jordi Llavina. I és que els administradors tenien clar que volien un perfil semblant al de Solà, una persona de lletres i un pregó basat en la paraula. A més, segons el mateix Llavina va explicar durant l’acte, guarda una relació cordial amb Joan Solà des que va ser professor seu a la Universitat. 
El nou pregoner encara la seva tasca amb alegria i, sobretot, amb moltes ganes. Tot i que quan li van proposar es va quedar molt sorprès, no s’ho va pensar gaire. De moment Llavina ja ha pres unes quantes notes i, fins i tot, té alguns fulls escrits. Ahir ens avançava breument els primers detalls del que serà el seu pregó: començarà a mitjans de juliol al carrer de Graupera, amb els sons dels assajos dels balls de la Festa Major com a fons. 

A banda de la sorpresa inicial i la il·lusió, Jordi Llavina reconeix que com a escriptor és un honor poder fer el pregó de la seva vila i que hi posarà tot l’esforç per estar al nivell dels pregoners que l’han precedit

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: