Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Passejades amb GPS

La col·lecció "Passejades des de Vilafranca" ja és disponible a la web municipal en diferents formats per a GPS

La col·lecció "Passejades des de Vilafranca", un recull d’itineraris per a fer en peu o en bicicleta a llocs propers al municipi, està disponible a la web municipal en diferents formats descarregables per a GPS.<br />Es tracta d’excursions a espais naturals que recorren camins històrics i permeten gaudir del paisatge del Penedès. <br />Ara, des de la pàgina web de l’Ajuntament els usuaris poden carregar a un dispositiu GPS diferents arxius que ofereixen informació referent al recorregut i als punts d’interès de cada passejada; els formats disponibles són els dels programes més habituals. Pel que fa als tríptics editats en paper, es poden demanar a l’Oficina de Turisme. <br />La tècnica de Medi Ambient de l’ajuntament, Marta Vallès, destacava que l’objectiu és donar a conèixer encara més la col·lecció "Passejades des de Vilafranca".<br />
La iniciativa està desenvolupada pel Servei de Medi Ambient i el Patronat de Turisme i els plànols han estat elaborats i adaptats pel Servei de Plànol i Estadística.<br />Tant els arxius per a GPS com informació addicional de l’itinerari o el perfil del recorregut, poden consultar-se des de la web municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: