Vinseum celebra el 75è aniversari amb el seu propi vi, un xarel·lo fermentat en bóta
Aquest divendres a les sis de la tarda es presenta a VINSEUM el vi del 75è aniversari del Museu.
<br />El vi ha estat possible gràcies a la D.O. Penedès. En total s’han embotellat mil ampolles d’un excel·lent xarel·lo identificatiu de la vinya del Penedès que ha estat fermentat en bóta i que ha realitzat un procés de criança amb les seves pròpies mares. És un vi produït especialment per commemorar la trajectòria del Museu i està dedicat a totes les persones i entitats que al llarg dels anys s’han vist implicades amb la institució.<br />La realització del disseny de l’etiqueta i de la càpsula del vi ha anat a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Art Arsenal. L’empresa Ramondin ha col·laborat en la producció de la càpsula dissenyada . <br />L’etiqueta mostra l’obra El cep esclata silencis, obra que Josep Guinovart va donar al fons del Museu després de l’exposició monogràfica que va preparar sobre el vi, que portava per títol "El vi, ferment de tardor, sempre és primavera" i que va presentar l’agost de 2007 a la capella de Sant Pelegrí.<br />A l’acte també s’inaugurarà una exposició dels treballs que els alumnes de l’Escola d’Art Arsenal han estat realitzant al llarg del curs acadèmic per dissenyar el logotip identificatiu del 75è aniversari i les diferents aplicacions que se n’han derivat.