Unes dues-centes persones assisteixen a la darrera sessió de la programació regular de Cine Club Vilafranca
Soul Kitchen, de Fatih Akin, una comèdia on la gastronomia i la restauració tenen un paper protagonista, era la darrera pel·lícula de la programació regular dels dijous de Cine Club Vilafranca.
Les projeccions tenien lloc ahir a les vuit i a les deu a la sala 2 del casal, com és habitual. Però la novetat és que, entre sessió i sessió, el xef del restaurant MerCat Oriol Llavina va preparar unes tapes perquè el públic les pogués degustar.<br />Les tapes s’acompanyaven de vins Jean Leon.
Les dues sessions van comptar amb una assistència d’unes dues-centes persones.<br />Ara Cine Club Vilafranca tanca les sessions dels dijous fins a la temporada vinent però, a l’estiu, el cinema d’autor continua amb vàries iniciatives. Diumenge vinent hi ha el darrer Cine O·Cult de la temporada al forat del Pany, amb la pel·lícula Surveillance. El dimecres dia 30, dins del Vijazz, hi haurà una sessió d’enocine a la Capella de Sant Pelegrí. Es projectarà la pel·lícula de Bruce Weber Let’s get lost, un documental sobre el mític trompetista Chet Baker. I, al mes de juliol, els dijous, hi haurà cinema a la fresca a Cal Figarot, en col·laboració amb els Castellers de Vilafranca.