Dimecres, 23 d'abril de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Receptes de baix cost, amb productes dels mercats

Una recepta a base de préssec d’Ordal i una altra a base de sardines, guanyadores del concurs "Del mercat a taula" d’enguany

El passat 21 de juny es va realitzar el lliurament de premis del concurs de receptes de baix cost "Del mercat a la taula". Aquesta és la segona edició d’aquest concurs que organitza l’Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació, amb la col·laboració del Patronat de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, amb l’objectiu de promocionar els mercats municipals, i els seus productes més econòmics, com els de proximitat i temporada sense renunciar a la qualitat.<br />Del total de participants, un jurat format per Olga Guasch, Margarida Ferrer i Pilar Yagüe, van seleccionat un total de sis finalistes, entre les quals hi ha les dues guanyadores. En aquesta segona edició s’han buscat receptes que posessin èmfasi en el baix cost dels productes, i això ha fet augmentar també la participació.
Les guanyadores han estat Mª Teresa Miret amb la recepta Préssec d’Ordal amb gelat de vainilla i Àngels Cusidó, amb la recepta Sardines farcides.<br />També han estat finalistes les receptes: Pastís d’albergínia, de Núria Cerrillo, La bona sopa de rap, d’Eugènia Ferré, Cors de carxofa a l’estil de la mama, de Yolanda Lezcano, i Flam de bolets i patates, de Mª Teresa Munné.

Les guanyadores, a part de rebre un trofeu i una subscripció gratuïta a la revista "Cuines" durant un any, seran protagonistes del segon llibre "Del mercat a la taula", llibre que recull les receptes guanyadores de tots els municipis participants. El llibre es distribuirà posteriorment de manera gratuïta a les parades dels mercats municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: