Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Prop de 200 ballarins participen al festival de fi de curs de l’escola de dansa del Casal

<p class="MsoNormal" /><span lang="CA" /><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;" />Amb el nom de Cúbic, la directora Neus Fransi ha creat un espectacle que vol ser una recerca de l’espai amb totes les formes geomètriques que la visió de l’espectador pot contemplar a partir del seu punt de mira.

 </span></span><span lang="CA"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;">Un joc de formes per gaudir d’un llenguatge universal, la dansa, com explica Neus Fransi.</span></span>

<div></div>
<p class="MsoBodyText2"><span lang="CA"><span style="font-size: large;"><span style="font-family: Times New Roman;"> </span></span></span>

<p class="MsoBodyText2"><span lang="CA"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;">Amb la dansa clàssica com a base, Fransi ha fusionat coreografies de dansa moderna, jazz, funky, comèdia musical, contemporani, flamenc i com a novetat, claqué.</span></span>

<p class="MsoBodyText2"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<p class="MsoBodyText2"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Prop de 200 ballarins participen a Cúbic, que té una durada de 90 minuts. </span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Les edats oscil·len dels 3 als 50 anys i inclouen fins a dues generacions.</span></span>

<p class="MsoNormal"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">L’espectacle de fi de curs de l’escola de dansa Assumpta Trens tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts de 10 de la nit, al Casal.</span></span>

<p class="MsoNormal"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">Divendres a la tarda es podran comprar entrades a les taquilles del Casal i també dissabte, a partir de les 6 de la tarda.</span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: