Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les vacances escolars seran del 7 a l’11 de març

Els serveis territorials del Departament d’Educació a Barcelona Comarques han decidit que les vacances del segon trimestre del curs vinent es faran del 7 a l’11 de març.

El director dels Serveis Territorials d’Educació a Barcelona Comarques, senyor José Antonio García Saceda, ha dictat resolució per la qual es determina per a tots els centres educatius no universitaris del seu àmbit territorial i per al curs 2010-2011, que la setmana de vacances del 2n trimestre s’iniciï el dia 7 de març i finalitzi el dia 11 març.<br />La resolució és d’aplicació a tots els centres educatius públics i privats que imparteixen el segon cicle d’educació infantil, l’educació primària, l’educació especial i els ensenyaments secundaris, professionals i de règim especial. Aquest període de vacances escolars afectarà a les ciutats de Badalona, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià del Besòs i Santa Coloma de Gramenet i les comarques del Garraf i Alt Penedès.<br />Aquesta decisió s’ha pres una vegada escoltat el Consell Escolar Territorial de Barcelona Comarques. En la proposta triada s’ha valorat el fet de poder continuar celebrant la festa de carnestoltes en l’àmbit escolar. També s’ha demanat una bona coordinació en les activitats de lleure per atendre l’alumnat que així ho requereixi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: