Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les llars de Vilafranca podran atendre la pràctica totalitat de la demanda d’1 a 3 anys

<p class="MsoBodyText2" /><span lang="CA" /><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;" />El passat divendres va finalitzar el període de matriculació a les llars municipals d’infants de Vilafranca i tal i com ha vingut succeint els darrers anys, la diferència entre el nombre de famílies que van sol·licitar plaça en el moment de la preinscripció i les que definitivament han acabat matriculant ha disminuït aproximadament un 11%.

</span></span><span lang="CA"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;">Així del total de 420 preinscripcions, n’hi ha hagut un total de 47 que finalment no s’han matriculat i ara aquestes vacants es poden oferir a famílies que no havien obtingut<span style="mso-spacerun: yes;">  </span>plaça en el moment de la preinscripció.</span></span>

<p class="MsoBodyText2"><span lang="CA"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;">Pendent de com acaba aquesta reassignació, el curs vinent les llars municipals d’infants acolliran un total de 374 nens i nenes repartits en 23 aules. La novetat més destacable serà la posada en marxa d’una nova aula a la llar d’infants Lola Anglada.</span></span>

<p class="MsoBodyText2"><span lang="CA"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;"></span></span>

<p class="MsoBodyText2"><span lang="CA"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;">Recordem que aquesta etapa d’educació infantil que va dels 0 als 3 anys no és obligatòria i, per tant, tampoc és gratuïta. Tot i així, Generalitat i Ajuntament financen part del cost per afavorir l’accés de les famílies que necessiten fer ús d’aquest servei. </span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: