Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anul.lada la ponència de Cristobal Montoro a Vilafranca

<h1 style="text-align: justify; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;"></span></span></h1>
<p class="MsoNormal" /> <span lang="CA" /><span style="font-family: Times New Roman; font-size: large;" />El responsable de política econòmica del PP i exministre d’Hisenda està malalt i per tant, la UEP ajorna la seva conferència prevista per avui sense data, de moment.

 <span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;">La Unió Empresarial del Penedès havia convidat Montoro a parlar de la sortida de la crisi i posteriorment estava previst un dinar empresarial.</span></span></span>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: