Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vaga de maquinistes i una incidència tècnica afecten la línia R4

La circulació de trens de rodalies, mitjana distància i l’AVE es veu afectada avui per l’aturada convocada pel sindicat de maquinistes SEMAF i una incidència tècnica provoca retards a la línia R4.

Entre les sis i dos quarts de deu del matí i també entre les cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre s’han decretat uns serveis mínims que suposen la circulació del 66% dels trens de Rodalies, una xifra que baixa al 33% la resta del dia. <br />Dels trens de mitjana distància, en queda anul·lat un per sentit dels sis que connecten cada dia Barcelona, el Camp de Tarragona i Lleida. D’altra banda, dels trens de llarga distància i alta velocitat es garanteix un 72% dels servei, tres menys en cada sentit.<br />Renfe recomana als usuaris que consultin la informació amb antelació per saber si el tren en què han de viatjar està afectat per l’aturada, que es repetirà aquest dimecres i aquest divendres.<br />Amb aquesta aturada, els maquinistes i ajudants ferroviaris reclamen més places d’aparcament a l’estació de Sants. <br />La vaga es produeix en un dia especialment complicat per a la mobilitat, a causa de la pluja. I a aquest fet s’ha d’afegir una incidència tècnica que està afectant les línies R4 i R7. Des de dos quarts de vuit del matí, s’han produït retards d’uns 25 minuts de mitjana a la línia R4, la que passa pel Penedès, en direcció sud, i també a la R7, en direcció Barcelona. El motiu ha estat una incidència que afecta la infraestructura de l’estació de Castellbisbal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: